Print siden Tip en ven Tilføj til foretrukne

VM - Damer

Blog om VM

Se hjemmeside for VM-Damer her....

Billeder se her

Resultater her

Anja Ginge
Anja Ginge
Britt Brøndsted
Britt Brøndsted
Kamilla Kjeldsen
Kamilla Kjeldsen
Mai Ginge
Mai Ginge
Rikke H. Agerbo
Rikke H. Agerbo
Sascha Wedel
Sascha Wedel

Denne side opdateres
af Ole Drensgaard
Se omtale af verdensmester Mai Ginge i Nordjyske her
SØNDAG DEN 11. SEPTEMBER 2011
Nu kan vi snart gøre dette VM færdigt, mangler Team, All Event og Masters. Dette kan du se herunder. Pressemeddeleleser er også sendt afsted, og nu er det lykkedes at få store artikler med i Nordsjyske Stiftstidende. De mere fyldestgørende uddybninger, kan du se på bloggen, som er skrevet af sportschef Trine Daugbjerg Simonsen.
Top 4 inden semifinalerne. Fra venstre Mai Ginge DANMARK, Dahpne Tan, Singapore, Shannon Pluhowsky, USA, og Nadine Giesler Tyskland..
 
På billedet nederst til venstre ses de 16 deltagere i Mastersfinalen. Mai var eneste dansker i denne finale, og efter 2 sejre måtte hun kapitulere i semifinalen mod pigen fra Singapore. Før denne kamp, havde Mai virkelig bevist at hun hører med til de bedste i verden. I den første kamp var hun bagud 2-0, inden hun satte sin slutspurt ind og vandt kampen 3-2, virkelig flot spil af Mai. I kvartfinalen var Mai sikker vinder med 3-1 over tyskeren Nadine Giesler.
 
Finalen mellem Shannon Pluhovsky USA og vinderen over Mai, nemlig Daphne Tan fra Singapore, blev vundet af amerikaneren med cifrene 3-1, efter en meget overbevisende indsats.
En glad og stolt guldvinder i All Event.
 
Stolt landstræner Christer Backe med guldvinder Mai G. Jensen
Første gang siden 1991, har Danmark iogen fået en verdensmester i All Event, sejren var simpelthen så sikker, Mai Ginge Jensen var hele 77 kegler bedre end Canadieren Caroline Lagrange, og USA besatte 3. pladsen ved Shannon Pluhovsky, som var 137 kegler lavere end Mai. Husk på at præstationen er helt fantastisk, for helt op til kort før afrejsen gik Mai rundt på krykker efter en alvorlig fodskade, så præstationen er helt fantastisk.
Mai er den eneste dansker der gik videre til Masterfinalen.
De øvrige danskeres placering blev: Anja nr. 24, Britt nr. 25, Kamilla nr. 33, Rikke nr. 51 og Sascha nr. 62. Alle placeringer er flotte, når der tages i betragtning af at der var 171 deltagere.
Britt Brøndsted lavede et meget flot resultat med sin 300 serie i Team, dette var med til at rykke hende gevaldigt op ad listen i All Event. Desværre for hende rakte det ikke helt til at komme med i Mastersfinalen.
Pigernes førstedag i Team var helt fantastisk, efter de færste 3 seríer lå de nr. 1, og alle havde gode forventninger til deres sidste 3 serier, men desværre for dem og alle os andre, gik det knap så godt som alle havde troet. Samlet sluttede de danske piger på en 7. plads, og altså ikke noge semifinaleplads.
Guldet i Team gik til USA, sølv til Singapore, og bronze til Tyskland og Columbia.
FREDAG DEN 9. SEPTEMBER 2011
Jeg tror alle venter spændt på de sidste
3 serier i Team, samt at Mai kan holde
fast i placeringen i All Event.
 
På gensyn lørdag morgen til en
spændende dag.
Så kom der gang i Team, og så sandelig også i Britt, super flot med en 300 serie, sådan. Danmark ligger på en 1. plads efter de første 3 serier, med 3419 kegler. Singapore nr. 2 med 3377, Korea nr. 3 med 3372 og Tyskland nr. 4 med 3368. Mellem nr 1 og 4 er der kun 51 kegler, så det bliver utrolig spændende i morgen tidlig, når de sidste 3 serier sættes i gang.
I All Event ligger Mai stradig nr. 1, med 82 kegler ned til canadieren Caroline Lagrange, pu-ha hvor bliver det spændende at se om Mai kan holde fast i føringen, og for første gang inden for de sidste 20 år få en Guldmedalje i All Event. I 1991 var det Helle Andersen (Sørensen) der vandt guld. Med dagens gode resultat er Britt kommet med i top 16, er nu nr. 15. De øvrige placeringer er Anja nr. 19, Kamilla nr. 20, Rikke nr. 40 og Sascha nr. 50.
TORSDAG DEN 8. SEPTEMBER 2011
Verdenseliten er samlet til VM for damer i Hong Kong. Det tror jeg alle kunne se i formiddags da pigerne afsluttede deres Trio. Hvis man ikke er koncentreret hele tiden, ja så er der nogen der bare suser forbi. På trods af at det ikke gav nogen medalje til Danmark i denne omgang, så fik begge vores hold nogen gode placeringer.
Anja, Sascha og Britt sluttede på en 10. plads, og Kamilla, Rikke og Mai sluttede på en hæderfuld 6. plads. Alt i alt var der 57 hold med i Trio. USA 1 løb med guldet, mens Japan fik sølv. Korea 2 og USA 2 delte bronzemedaljerne.
Som Trine Simonsen siger, dette VM er ved at synge på sidste vers, der mangler nu kun Team og afgørelsen på All Event. Her fører Mai suverænt, og jeg vil ønske at hun gør tingene færdigt. I de første 18 serier har hun spillet med et gennemsnit på 246,22, det er verdensklasse. De øvrige placeringer for danskerne er lige nu: Anja nr. 13, Britt nr. 21, Rikke nr. 42, Kamilla nr. 46 og Sascha nr. 47.
Det bliver et par spændende dage, som jeg vil følge direkte fra Hong Kong. På gensyn fredag formiddag.
ONSDAG DEN 7. SEPTEMBER 2011
De første 3 serier på Medium olie er spillet, og hvilken oplevelse. Begge danske hold har spillet fremragende, og ligger som nr. 3 og 6. DK 1 med Kamilla, Rikke og Mai ligger på en 3. plads, mens DK 2 med Anja, Sascha og Britt indtager 6. pladsen.
Canadas Caroline Lagrange præsterede i en af hendes serier i dag at lave 300. Denne pige er stadig placeret på en 2. plads i All Event, men Mai har stadig førstepladse, og hun har endda udbygget sit forspring til 187 kegler. Spændingen stiger kan Mai holde ved, ja selvfølgelig kan hun det.
Begge danske hold, har chancen for at spille sig til en semifinale i morgen. Her skal DK 2 starte kl. 9.00 (3.00 DK-tid), DK 1 spiller kl. 13.00 (7.00 DK-tid).
Tre glade piger, som netop nu indtager 3. pladsen efter første start over 3 serier.
Vi vil følge med hele onsdagen, og opdatere så snart vi ved noget herhjemme. På gensyn.
TIRSDAG DEN 6. SEPTEMBER 2011
To glade bronzevindere, Kamilla og Mai Alle medaljetagere i double
 
Sportschef Trine Simonsen har nu sendt os de to hold som skal spille Trio. Første Trio er Kamilla, Rikke og Mai, som spiller de første 3 serier på Medium olie, onsdag morgen (3.00). De sidste der skal på banerne og spille deres 3 serier er Anja, Sascha og Britt, som starter kl. 13.00 (7.00). Det bliver den omvendte rækkefølge torsdag morgen og middag.
Ved sidste VM i USA, opnåede de danske piger bronzemedaljer i single, double og Trio. SÅ denne gang håber alle på endnu en medalje, gerne af noget mere ædelt metal, så igen alle bowlingdanskere, kryds hvad krydses kan. Held og lykke piger, vi venter i spænding.
HURRA-HURRA, tidligt tirsdag morgen sikrede DANMARK sig endnu en bronzemedalje, denne gang i disciplinen Double ved Kamilla Kjeldsen og Mai G. Jensen.
I indledende runde (start 3) sikrede de sig en plads i semifinalen, ved at blive nr. 2 sammenlagt, dermed skulle de spille mod Singapore 2. Her gik det desværre ikke så godt, idet de tabte med 454-391 kelger. I finalen vandt USA 1 over Singapore 2, og sikrede sig dermed guldmedaljer og Singapore 2 fik sølv, mens USA 2 og DANMARK 3 fik bronze.
Det blev også til flotte resultater for de to andre hold, Anja G. Jensen og Britt Brøndsted fik en palcering som nr. 7, mens Sascha Wedel og Rikke H. Agerbo blev nr. 14.
I All Event ligger Mai på en sikker 1. plads med 2958 kegler 97 kegler mere end nr. 2 Carolin Lagrange fra Canada. Anja er placeret som nr. 6, Brit nr. 27, Kamilla nr. 32, Sascha nr. 34 og Rikke nr. 54. De 16 bedste går videre til Mastersfinalen.
DANSKE REKORDER INDTIL NU:
Single, 5 serier Mai G. Jensen med 1277 kegler.
Double, Mai G. Jensen og Kamilla Kjeldsen, 3 serier 1497, 4 serier 1995, 5 serier 2488 og endelig 6 serier med 2855.
Bliv bare ved piger, så kommer der nok mere metal.
 
På gensyn.
MANDAG DEN 5. SEPTEMBER 2011
 
 
Første damedouble der var på banerne var Sascha Wedel og Rikke Holm Agerbo. I deres start blev de en flot nr 4, med 2586 kegler. Sascha scorede 1296 og Rikke med 1290.
Samlet efter de to første starter er de placeret som nr. 10.
 
 
I start nr. 2 fik vi Anja Ginge Jensen og Britt Brøndsted afsted. De fik en 3. plads i starten med 2673 kegler, og er samlet placeret lige uden for semifinalepladserne som nr. 5.
I sidste start som begynder kl. 9.00 lokaltid, kl. 3.00 i nat DK-tid, skal Kamilla Kjeldsen og Mai G. Jensen i aktion, alle der gerne vil have mere metal, skal krydse tæer og fingre inden de lægger sig til at sove, og når i så står op i morgen tidlig kan i se om det lykkedes. Resultatet af jeres anstrengelser kan i nok se på VM-hjemmesiden kl. ca. 7.30 DK-tid, i morgen tidlig.
På gensyn til en forhåbentlig semifinale.
 
SØNDAG DEN 4. SEPTEMBER 2011
 
Første danske medalje ved dette VM
 
En glad medaljetager.
 
Succes for Mai Ginge Jensen, som i dag har vundet bronze ved VM for damer i Hong Kong. Efter en meget veslspillet semifinale mod koreaneren Son Yue-Hee, hvor alt først blev afgjort i 10. rude. Koreaneren laved 279 mens Mai fik 268 kegler. Finalen blev spillet mellem J. Sijore Malysia og Son Yun-Hee Korea, her vandt Sijore med 266 mod koreanerens 217. Hvis man ser på hjemmesiden for VM, vil man opleve at der bliver utroligt høje serier derude, det er dog ikke ensbetydende med at det er let, men at her mødes verdeneliten. Kelly Kulick, USA lavede mesterskabernes første 300 serie. Sijore fra Malaysia, har sat verdensrekord over 3 serier med 806 kegler, den tidligere var på 747. Ligeldes på 6 serier var det ny verdensrekord, af Shayna fra Singapore med 1601, altså 194 kegler bedre end den tidligere, som lød på 1407. Så gælder det doublerne i hvor Sascha og Rikke spiller kl. 9.00 (3.00), kl. 13.30 (7.30) spiller Anja og Britt. Tirsdag kl. 9.00 (3.00) spiller Kamilla og Mai.
 
Nationalsang for medaljetagerne
Christer Backe, har udtalt sig at målet var mindst 1 medalje ved VM, her til venstre kan man se, at han står sammen med Mai, som vandt bronze i single.
 
Alle vi bowlingdanskere tror da helt bestemt på at der er flere medaljer at hente ude i Hong Kong, er det ikke rigtigt, BOWLING DANMARK?
Guld, sølv og bronzetagere
 
De danske bowlingpiger kom godt til Hong Kong. De første par dage gik med afslapning og tilvænning, samt uofficielt spil på banerne. Den officielle opvarmning var fredag. Alle glæder sig til at komme i konkurrence nu hvor det alle er opsatte og parate.
 
Glade og forventningsfulde piger

Christer Backe udtaler op til VM-damer:
Efter sidste års opvisning ved EM i Riga hvor de Danske piger spillede helt
fantastisk ,ogvandt næsten alt - vil der være store forventninger til VM i Hong Kong

Målsætningen ved VM er at vi skal vinde mindst en medalje.
 


Kontakt forbundet
 
Bai 2014
 
 
IBowl
 

 

 
Scandic rabat

 
FORBUNDETS SPONSORER
   Scandic
   
 
   
© 2009-2014 Danmarks Bowling Forbund | Website er udviklet og hosted af KTA Data | ktaInsite v. 2012 1.84 |